MyTec-Bedrijven home

Vacatures

Wie zijn wij?

Albemarle is een wereldwijd opererend Amerikaans bedrijf in de chemie dat technologisch hoogstaande producten ontwikkelt en produceert, waaronder lithium, broom, katalysatoren en produkten voor oppervlaktebehandeling. In meer dan 100 landen zijn onze afnemers te vinden. Bij Albemarle in Amsterdam werken circa 450 medewerkers en worden katalysatoren geproduceerd voor het maken van schone brandstoffen. Bij ons staan milieu, veiligheid en gezondheid centraal. Bovendien is Albemarle een erkend leerbedrijf.

Wat kunnen we je bieden?

Een loopbaan bij Albemarle is om nooit meer te vergeten. De theorie die je hebt geleerd, kun je toepassen in de praktijk. Als ambitieuze medewerker  krijg je de kans om in de praktijk de kneepjes van het vak te leren. Je werkt samen met collega’s die over technische vakkennis beschikken en die hun ervaringen graag willen overbrengen. Je kunt je ontwikkelen in beroepen zoals: Operator Procestechniek Servicetechnicus Werktuigbouw of Elektrotechniek (EIPS). Naast veel ervaring dat je hier opdoet zijn deze vakgebieden ook toekomstgericht waarbij je allerlei kansen hebt om verder door te groeien binnen Albemarle.

Meer weten?

Ben jij gemotiveerd en is dit dé baan voor jou?! Als je wilt solliciteren, dan kan dit via de Albemarle Corporation website: albemarle.com/career. Voor meer informatie over de baan zelf kun je mailen of bellen naar:

Voor Procesoperator: Arjan Boomert, Superintendent Operations, mail arjan.Boomert@albemarle.com, tel. 020-6347118, of Hans van Beveren, Superintendent Operations, hans.vanbeveren@albemarle.com, tel: 020-634 7161

Voor Monteur WTB/E&I: Cor Stam, Teamleider Maintenance; tel: 020-6347222 e-mail: cor.stam@albemarle.com.

Meer lezen over werken bij Albemarle kan je in deze flyer: werken bij Albemarle

Meer weten over Albemarle? Bekijk dan de film of bezoek de website.