MyTec-Bedrijven home

Vacatures

Wie zijn wij?

Crown Van Gelder maakt speciaal papier voor grafische en industriële toepassingen. Onze houtvrije ongecoate en enkel gecoate papieren leveren dagelijks topprestaties bij klanten wereldwijd. Al meer dan 120 jaar leveren wij bijzonder goed papier. We richten ons op het aangaan van nauwe samenwerking met klanten en eindgebruikers en het creëren van toegevoegde waarde.

Wat kunnen we je bieden?

Bij Crown Van Gelder zijn we ambitieuzer dan ooit. We zijn op zoek naar collega’s die willen bijdragen aan het behalen van onze doelen. Wij bieden je hiervoor instrumenten en mogelijkheden die je in staat stellen om jouw ambitie waar te maken. Wij zijn er van overtuigd dat onze medewerkers de sleutel in ons succes zijn. Met onze bedrijfswaarden en de hands-on cultuur op de werkvloer ondersteunen wij je graag om je zowel professioneel als op persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen.  Daar investeren we graag in.

Meer weten?

Ben je enthousiast? Je brief met motivatie en cv kan gericht worden aan: Afdeling HR, t.a.v. Sanna Hillebrands, personeelszaken@cvg.nl

Meer weten over Crown Van Gelder? Bezoek dan de website.