MyTec-Bedrijven home

Vacatures

Wie zijn wij?

Een oer-Hollands en grensverleggend waterschap. Eeuwenoude zorg voor waterveiligheid combineren we met de nieuwste technieken en (water) managementinzichten. Wij zorgen voor de bescherming tegen het water via dijken en andere waterkeringen, voor schoon en voldoende oppervlaktewater en voor het beperken van wateroverlast. We houden rekening met het veranderende klimaat, werken samen met vele partners en blijven in gesprek met onze omgeving. De ambitie van de afdeling Waterketen is om hoogwaardige werkprocessen te koppelen aan besparingen door middel van effectief assetmanagement en het ontwikkelen van innovatieve zuiveringstechnieken.

Wat kunnen we je bieden?

Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid en opleidingen. Naast je maandsalaris heb je een Individueel Keuzebudget van minimaal 20%. Dat kun je laten uitbetalen of omzetten in extra vakantiedagen. Je kunt bij ons flexibel werken. Een medische keuring maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Meer weten?

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en CV via hhnk.nl/werkenbij, onder vermelding van VAC18.24. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Klaas Jan de Hart, hoofd cluster Beheer Noord, afdeling Waterketen of Anita van der Wal, HR-adviseur, via 072-582 8282.

Meer weten over Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier? Bekijk dan de film of bezoek de website.