Vacatures Nuon2019-01-17T08:55:03+00:00
MyTec-Bedrijven home

Vacatures

Wie zijn wij?

Nuon is een energieonderneming die met circa 4.000 medewerkers circa 2 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Een betrouwbare, betaalbare en zo duurzaam mogelijke energielevering staat daarbij centraal. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, energie gerelateerde producten, warmte en koude en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken. Nuon is onderdeel van Vattenfall.

Wat kunnen we je bieden?

Nuon biedt je naast een marktconform salaris een jaarlijkse resultaatafhankelijke beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, welke je zelf voor een deel kunt samenstellen. Je krijgt de mogelijkheid je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Het betreft een fulltime baan van 38 uur per week.

Meer weten?

Ben je enthousiast? Voor meer informatie bel Cees Stobbe, 06 – 27027608 of stuur je motivatie met cv naar startersrecruitment@nuon.com

Ook onze afdeling Nuon Stadswarmte is flink aan het groeien en biedt zowel startersposities als stagemogelijkheden aan: (Stagiair) Storingsmonteur, (Stagiair) Opzichter en (Stagiair) Werkvoorbereider. Geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar: startersrecruitment@nuon.com.

Meer weten over Nuon? Bezoek dan de website.