MyTec-Bedrijven home

Vacatures

Wie zijn wij?

PWN levert drinkwater aan ruim 780.000 huishoudens, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland. Onze anderhalf miljoen klanten gebru iken jaarlijks zo’n 106 miljard liter drinkwater. Wij zuiveren oppervlaktewater tot drinkwater, in Andijk, Heemskerk en in het duingebied.  De Noord-Hollandse duinen zijn onmisbaar in de drinkwatervoorziening. PWN zorgt er als duinbeheerder voor dat de duinen gezond blijven en dat we zuinig zijn op de rijkdom aan flora en fauna in het duin. 25% van al het water van PWN wordt gezuiverd in de Noord-Hollandse duinen. Bovendien dienen de duinen als reservebron.

Wat kunnen we je bieden?

Het leveren van zuiver en betrouwbaar drinkwater en het beheren van ruim 7.300 ha duin- en natuurgebied in Noord-Holland voor de huidige en toekomstige generaties. Dat is de kern van ons bestaan als organisatie. We doen dit in Noord-Holland, maar ook ver daar buiten door internationale innovatieprojecten. Als maatschappelijk verantwoord ondernemer staan we continu in verbinding met onze omgeving. Samenwerken met vele diverse publieke partijen staat hierbij centraal. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Bij PWN heb je zelf de regie over je loopbaan. Doorstroming, opleiding en het ontwikkelen van talenten vinden wij belangrijk. Samen met jou willen wij ons innovatieve en dynamische bedrijf verder uitbouwen. Uiteraard stellen wij daar een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket tegenover. Is er op dit moment geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. 

Meer weten?

De werving voor de functie loopt via Randstad Techniek. Voor meer informatie over de functie en om te solliciteren gaan dan naar de site van Randstad Techniek.

Meer weten over PWN? Bekijk dan de video hieronder of bezoek de website.