MyTec-Bedrijven home

Vacatures

Wie zijn wij?

Vattenfall levert energie en duurzame oplossingen aan 2 miljoen klanten in Nederland en werkt samen met bedrijven, overheden en partijen als woningbouwcorporaties. Vattenfall heeft 4.800 medewerkers in Nederland en heette tot 2019 Nuon. Met 20.000 collega’s in Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië en Frankrijk werkt Vattenfall aan de ambitie om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken.

Wat kunnen we je bieden?

Vattenfall biedt je naast een marktconform salaris een jaarlijkse resultaatafhankelijke beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, welke je zelf voor een deel kunt samenstellen. Je krijgt de mogelijkheid je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Het betreft een fulltime baan van 38 uur per week.

Meer weten?

Ben je enthousiast? Voor meer informatie bel Cees Stobbe, 06 – 27027608 of stuur je motivatie met cv naar startersrecruitment@vattenfall.com

Ook onze afdeling Stadswarmte is flink aan het groeien en biedt zowel startersposities als stagemogelijkheden aan: (Stagiair) Storingsmonteur, (Stagiair) Opzichter en (Stagiair) Werkvoorbereider. Geïnteresseerd? Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar: startersrecruitment@vattenfall.com.

Meer weten over Vattenfall? Bezoek dan de website.