Stage lopen

Doe je bij de MyTec bedrijven

MyTec stages

Binnen MyTec kun je als student je praktijkervaring opdoen bij de bedrijven die zijn aangesloten bij de opleiding. Dit is een vaste groep van technische bedrijven uit Noord-Holland die samen hun krachten hebben gebundeld in stichting MyTec-Bedrijven om de kwaliteit binnen de opleiding te kunnen vergroten.

Tijdens je stageperiode in het derde leerjaar doe je alvast werkervaring op in de vakrichting die je hebt gekozen en koppel je theoretisch kennis die je op school geleerd hebt met wat je in de praktijk tegenkomt. In het vierde leerjaar werk je met een eindopdracht toe naar je praktijkexamen, de Proeve van Bekwaamheid.

Goede begeleiding tijdens je stage is daarom belangrijk en alle praktijkbegeleiders van deze bedrijven zijn extra opgeleid voor de MyTec opleiding. Ook is er nauw contact tussen de praktijkbegeleiders en je docenten op school om te zorgen dat de kwaliteit van je stage voldoende is en de praktijk goed aansluit bij de theorie. Wil je dus een TOP stage? Loop je stage bij een erkend MyTec bedrijf!

Meld je aan voor de Stagemarkt

Lees de MyTec Stagegids

Stagemarkt 31 mei 2023

Meld je als student van de MyTec opleiding aan voor de Stagemarkt van 2023 via je SLB-docent.

De Stagemarkt van 2023 is dit jaar op 31 mei op Nova College, campus Beverwijk.

Hoe werkt het:

  1. Lees meer over de stages van alle bedrijven in de Stagegids

  2. Geef 3 bedrijven die jouw voorkeur hebben voor een stageplek door aan je SLB-docent

  3. Stuur je CV door aan de bedrijven waarmee je in gesprek wilt

  4. Ga tijdens de Stagemarkt op het Nova College met de bedrijven in gesprek over een stageplek voor je komende schooljaar

  5. Stuur daarna een motivatiebrief richting het bedrijf waar je graag stageloopt.

  6. De week na de Stagemarkt volgt de matchmaking en heb je je stage geregeld!